Pla Local de Joventut

125

Continuen les accions per definir les actuacions dirigides als joves hostaletencs per als pròxims quatre anys. En aquest sentit es fa una crida al col·lectiu jove del municipi per conèixer les necessitats, interessos i motivacions presents i futurs a través d’un formulari que ajudi a definir el nou Pla Local de Joventut.

El passat mes de març, la regidoria de Joventut va iniciar el procés per elaborar el nou Pla Local de Joventut dels Hostalets de Pierola, el qual recull les polítiques de joventut que es duran a terme al municipi els pròxims quatre anys. La primera sessió participativa es va fer presencialment el 15 de març a la Torre del Sr. Enric.

Actualment ens trobem en la fase de diagnosi on s’han programat trobades amb les entitats juvenils del municipi i, també, taules de treball per conèixer tots els punts de vista entorn les polítiques de joventut. A més, s’està actuant amb el col·lectiu jove per entendre i recopilar les necessitats de les persones joves que viuen als Hostalets de Pierola.

Per tal d’ampliar la cobertura i arribar al màxim de participants, s’ha creat un formulari per registrar i conèixer de primera mà els seus interessos i inquietuds amb l’objectiu d’ajustar un Pla Local de Joventut que hi doni resposta. La convocatòria està oberta a totes les persones joves dels Hostalets de Pierola nascudes entre el 1994 i el 2012.

Informació relacionada:
Formulari de participació
Telèfon de contacte per a més informació: 639 381 081

Comparteix