Renovat el portal turístic dels Hostalets de Pierola

1705

Visita Hostalets, el portal web turístic dels Hostalets de Pierola renova la seva imatge amb l’objectiu de millorar el seu posicionament i facilitar l’accés a les experiències hostaletenques.

El web d’informació turística dels Hostalets de Pierola es va activar l’any 2015. Ara, després de dos anys en funcionament, s’ha efectuat una actualització amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat a la informació i potenciar les experiències turístiques als Hostalets de Pierola.

La nova web presenta dues àrees bàsiques d’informació diferenciades en funció dels continguts. L’àrea principal exposa les experiències turístiques que els visitants poden gaudir als Hostalets de Pierola, prioritzant totes les activitats relacionades amb el turisme paleontològic organitzades pel CRIP i l’alberg de Can Roviralta. També es destaquen les activitats escolars i pedagògiques, així com els serveis de l’alberg. S’ha potenciat de manera important l’accés a les reserves de les experiències paleontològiques. Per una altra banda, també queden remarcades altres activitats turístiques com la ‘Ruta Modernista’ les ‘Rutes a peu’ o els ‘Itineraris pel patrimoni natural’.

L’àrea secundària, identificada a la barra superior en color marró, dona accés a tota la informació del Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) dels Hostalets de Pierola. En aquest espai es troba tota la informació científica i divulgativa del CRIP, els serveis educatius, les darreres recerques paleontològiques realitzades als Hostalets de Pierola o Paleo_biblioteca, entre d’altres.

L’experiència turística als Hostalets de Pierola es complementa amb dues aplicacions per dispositius mòbils:

  • P@leo_rutes: Una proposta d’itineraris interactius que relacionen la paleontologia amb el paisatge existent al nostre territori. Retrocedeix dotze milions d’anys i endinsa’t en l’ecosistema del Miocè. Per gaudir-ne, només necessitaràs un mòbil o una tauleta i ganes d’aventura! Les P@leo_rutes no tenen horaris ni restriccions. Descarrega’t l’aplicació (iOS i android) aquí i vés al teu aire!
  • Natural Local: Natura Local és una aplicació que pretén promocionar i donar a conèixer els racons del nostre país mitjançant rutes de senderisme i itineraris de diverses dificultats adaptades a tot tipus de públic. Als Hostalets de Pierola hi trobaràs 3 itineraris: ‘Espai natural de les Roques Blanques’, ‘Ruta del modernisme i el paisatge’ i ‘Sant Pere i la costa del Matamatxos’.