S’acaba el termini per apuntar-s’hi

455
L’àrea de Joventut dels Hostalets de Pierola organitza una sortida per a totes les edats al parc temàtic del Tarragonès, el dissabte 6 de novembre, amb una oferta que inclou entrada, transport, assegurança i dinar. Una proposta per a tota la família per gaudir d’un dia d’entreniment i espectacles.
.
Sortida al parc temàtic de PortAventura a petició de la Comissió Jove de principis d’octubre que s’amplia a tota la població per gaudir d’un dia en comunitat fora del municipi. Programada per al dissabte 6 de novembre, la previsió és sortir a les 9.00 des de la plaça dels Països Catalans i entrar a PortAventura al voltant de les 10.30. La tornada als Hostalets de Pierola serà sobre les 21.30.
.
El preu de les entrades està distribuït segons edat i inclou entrada al parc temàtic, tiquet del dinar, assegurança i transport. Les inscripcions cal fer-les presencialment al Punt Jove (carrer Mestre Lladós, 5) en horari de dilluns a divendres de 16.00 a 19.30 fins al 27 d’octubre. És preferible portar l’import exacte de les entrades sol·licitades o possibilitat de fer bizum.
.
Les categories infantils, júniors i joves han d’anar acompanyats d’un adult referent.
Qualsevol dubte també podeu contactar a través del telèfon: 639 38 10 81.
.
Comparteix