Inscripcions per PortAventura, fins dijous

392
L’àrea de Joventut dels Hostalets de Pierola organitza una sortida per a totes les edats al parc temàtic del Tarragonès, el dissabte 22 d’octubre, amb una oferta que inclou entrada, transport i assegurança. Una proposta per a tota la família per gaudir d’un dia d’entreniment i espectacles. Reserves fins al 10 d’octubre.
.
Sortida al parc temàtic de PortAventura a petició de la Comissió Jove de principis de setembre que s’amplia a tota la població per gaudir d’un dia en comunitat fora del municipi. Programada per al dissabte 22 d’octubre, la previsió és sortir a les 9.00 des de la plaça dels Països Catalans i entrar a PortAventura al voltant de les 10.30. La tornada als Hostalets de Pierola serà sobre les 21.30.
.
El preu de les entrades està distribuït segons edat i inclou entrada al parc temàtic, assegurança i transport. Les inscripcions cal fer-les presencialment a la recepció de l’Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 fins al 13 d’octubre. El pagament s’haurà de fer amb targeta.
.
Les categories infantils, júniors i joves han d’anar acompanyats d’un adult referent.
Qualsevol dubte també podeu contactar a través del telèfon 639 38 10 81.
Comparteix