Pràctiques remunerades al Regne Unit

920

La Víbria Intercultural, en col·laboració amb l’Oficina Jove de l’Anoia, ha obert les preinscripcions per al programa de pràctiques TLN MOBILICAT.

Què és el Mobilicat?

Es tracta d’un programa de Garantia Juvenil, impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu, que té com a objectiu principal reduir l’atur juvenil. Un dels projectes nascuts d’aquest propòsit és el TLN Mobilicat, que ofereix l’oportunitat a joves d’entre 16 i 30 anys de realitzar pràctiques professionals a l’estranger.

Un programa que permetrà als joves que tinguin un cicle mitjà o superior (acabat o deixat a mitges) fer pràctiques remunerades a Manchester o Bristol, per tal de facilitar un procés d’inserció professional, mitjançant una preparació intercultural i lingüística, i un acompanyament a la tornada que permet tancar el cicle d’aprenentatge i garantir les possibilitats laborals dels joves a llarg termini i la seva capacitat d’emancipació.

És una oportunitat que creiem amb molt potencial: Els joves s’allotjaran amb famílies per a que sigui una experiència realment intercultural, tindran un acompanyament abans, durant i després de l’estada de pràctiques amb professionals, i podran fer pràctiques en sectors professionals diferents.

Al tractar-se d’un programa de Garantia Juvenil, els participants tindran totes les despeses cobertes, a més de diners de butxaca.

Esperem que el programa pugui ser del vostre interès i que pugueu fer córrer la veu entre la joventut del municipi que hi pugui estar interessats.

Més informació

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia o bé amb La Víbria Intercultural. El dia 16 de novembre a les 17.30h al Consell Comarcal de l’Anoia farem una xerrada informativa dirigida a joves, famílies i professionals per explicar el programa en profunditat.

Comparteix