Preparant la Festa Major

1209

L’àrea de Tradicions es prepara per a la celebració de la Festa Major, l’últim cap de setmana de juliol, amb els balls populars, una presentació molt especial i ballada dels gegants cedits temporalment per la Veu de l’Anoia que ja es van poder veure per la festa de Corpus. Si vols sumar-te a la colla, ara és el moment.

Ben aviat es farà públic el programa de la Festa Major dels Hostalets de Pierola i, des de l’àrea de Tradicions, ja s’estan fent els assajos a ple rendiment dels diferents balls amb els Bastoners ‘Els ximplets dels Hostalets’, els Pastorets ‘Saltsipals’, els Cercolets, la colla de Capgrossos, el ball de Diables i el Pau de foc, que farà la presentació en públic en aquestes festes.

Per altra banda, els gegants – que es van veure en la passada i recuperada festa de Corpus -, també formaran part de la festa gràcies a la cessió temporal que en fa la Veu de l’Anoia i se sumen així a l’oferta tradicional de la Festa Major d’enguany i als assajos previs d’aquests dies.

Totes les persones que vulguin participar en alguna de les propostes d’aquesta àrea encara són a temps d’apuntar-s’hi. Només cal que envieu un missatge amb les vostres dades de contacte a tradicions@elshostaletsdepierola.cat.

 

Comparteix