Preinscripció PFI-PTT i Batxillerat

185

Obert el període de preinscripció dels programes PFI-PTT fins al 5 de juny. Aquests estudis, d’un curs acadèmic, s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria) i volen formar-se en una professió. T’expliquem com fer la gestió i també en el cas de Batxillerat.

En marxa el procés de preinscripció del Programa de Formació i Inserció (PFI) i del Pla de Transició al Treball (PTT) de cara al curs 2020-2021. Quan finalitzen aquests estudis obtenen una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides i els hi facilita la realització de les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per adquirir el Graduat en Secundària.

Aquest curs el procés es farà preferentment de forma telemàtica. En casos excepcionals es podrà fer presencialment a través de cita prèvia.

Perfils al PFI-PTT Anoia Sud:
-Auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius generals.
-Auxiliar en vivers i jardins
Telèfon de contacte Anoia Sud: 93 776 21 14. Correu electrònic: a8960274@xtec.cat

Perfils a l’Institut Milà i Fontanals
– Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.
– Auxiliar en fabricació mecànica i d’ajust i soldadura
– Auxiliar en instal·lacions de muntatges d’instal·lacions electrotècniques en edificis
Telèfon de contacte Milà i Fontanals: 93 805 57 50. Correu electrònic: a8960048@xtec.cat

Perfils a INS Montbui
-Auxiliar d’activitats d’oficina i de serveis administratius generals
Telèfon de contacte INS Montbui: 92 805 60 59. Correu electrònic: iesmontbui@xtec.cat

Perfils Escola Pia
-Auxiliar d’imatge personal perruqueria i estètica
-Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració
-Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics
Telèfon de contacte Escola Pia: 93 803 27 00.

Per formalitzar la preinscripció prem aquí.
Cal descarregar el document de preinscripció.
Enviar la sol·licitud emplenada i la documentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats (escanejada o fotografiada per les dues cares) a l’adreça oficial de correu electrònic del centre demanat en primera opció.

El centre ha de respondre per correu confirmant la recepció de la sol·licitud i la documentació, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció i comunica el número assignat a la sol·licitud presentada, que serveix per ordenar-les en cas d’empat.

Juntament amb el resguard de la sol·licitud de preinscripció cal presentar la documentació escanejada o fotografiada per les dues cares. Cal entrar al web i revisar tota la documentació necessària per formalitzar la preinscripció correctament.

En cas de dubtes o consultes podeu contactar amb Joventut per WhatsApp al 639381081


.
Per a altra banda també us adjuntem informació per a l’alumnat que precisi fer la preinscripció a Batxillerat en el transcurs del termini que va del 27 de maig al 3 de juny:
.

Comparteix