Preinscripcions escolars i Saló de l’Ensenyament

405

Aquesta setmana arrenca el termini per fer la preinscripció tant en Educació Infantil i Primària com en Secundària que acaba el 21 de març. Per altra banda, també s’obren les inscripcions per participar en el Saló de l’Ensenyament amb una gran oferta formativa i que es podrà visitar al recinte Montjuïc de Barcelona entre el 16 i el 20 de març.

Del 7 al 21 de març en el cas d’Educació Infantil i Primària i del 9 al 21 de març en el d’Educació Secundària es poden fer les inscripcions escolars a l’Institut Escola Renaixença dels Hostalets de Pierola. El tràmit per als infants de 0 a 3 anys de la Llar d’Infants Municipal «La Granota» es farà més endavant, concretament del 9 al 20 de maig amb jornada de portes obertes el 25 d’abril en dos torns i reserva prèvia.
Accés i més informació.

Per altra banda, en l’àmbit de la formació, s’ha programat el Saló de l’Ensenyament del 16 al 20 de març al recinte Montjuïc de Barcelona amb una gran oferta de propostes educatives que inclou estudis universitaris, formació professional, idiomes o artístics i on es podrà accedir a serveis d’orientació a l’estudiant, aula de tecnologies multimèdia o tallers i activitats entre altres. Per accedir-hi cal fer una reserva comprant entrada.

 

 

Comparteix