Premis del concurs de diorames

649

Del 27 al 30 de desembre s’ha pogut veure els diorames de clicks de Playmobil que participaven en el concurs infantil. Els premis s’han lliurat aquest dijous en un certamen que ha comptat amb un total d’11 treballs i que ha guanyat la Laura Flo Garcia de 9 anys amb l’escena titulada «Hospital dels Hostalets de Pierola».

El jurat del concurs infantil de diorames de Playmobil estava format per 4 membres de l’associació ClickClack amb l’hostaletenc Oriol Campuzano com a president. En l’acte de lliurament d’aquest dijous s’han donat a conèixer els següents premis:

  • 1r premi: «Hospital dels Hostalets de Pierola» de Laura Flo Garcia.
  • 2n premi: «Scooby-doo» de Guifré Calzón i Poch.
  • 3r premi: «Vacances de Nadal» d’Alix Calzón i Poch i «El Senyor dels anells» de Victor Garcia Vera.
  • Reconeixement també per a la resta de participants: «El museu egipci» de Maria Batllori Soteras, «Un dia de càmping» de la Isona Duran i Estrada, «Goost parck» de Jon Bou Diago, «Pessebre Vivent» de Bruna Duran i Estrada, «Acampada lliure» de Guillem i Oriol Vila Ramos, «Granja de cavalls» de Martina Duran i Estrada i «Any de Nadal» de Pere Mata Garcia.

Recordem que l’exposició amb diorames de demostració es podrà veure encara a la sala de Cal Batista els dies 2, 8 i 9 de gener d’11.00 a 14.00 hores.

 

 

Comparteix