Participació prèvia a l’ordenança de l’aigua

205

Publicat l’anunci per fer la consulta prèvia a l’ordenança municipal reguladora de l’ús de l’aigua en un moment molt sensible per l’actual situació de sequera. Particulars i entitats poden presentar propostes en un procés participatiu que pretén recopilar idees que ajudin a optimitzar el recurs a través d’una instància que es pot lliurar directament a les oficines municipals.

Fins al 6 de febrer es poden fer propostes i suggeriments que quedin contemplats a l’ordenança municipal que regularà les mesures aplicables a l’abastament d’aigua potable i als usos de l’aigua en situació de sequera. Per aportar idees en aquest sentit només cal emplenar una instància genèrica i presentar-la a recepció o fer el tràmit a través de la seu electrònica.

La publicació s’ha fet a través de l’E-tauler on es demana l’opinió dels veïns i veïnes dels Hostalets de Pierola referent a la regulació de l’aigua tenint present quin són els problemes que es volen solucionar, la necessitat i oportunitat de la seva aprovació, els objectius de la norma i les possibles solucions. Podeu consultar el detall d’aquests quatre eixos en el document de l’anunci adjunt a aquesta nota.

Documentació relacionada:
Anunci consulta prèvia (E-tauler)

 

Comparteix