Tot preparat per a les portes obertes del Punt Jove!

1035

El Punt Jove dels Hostalets de Pierola amplia els seus espais i augmenta els serveis a la comunitat juvenil hostaletenca. Vine a descobrir-ho aquest divendres, 19 de gener. 

Aquest gener el Punt Jove arrenca amb força!Divendres donarem el tret de sortida amb unes portes obertes perquè conegueu els diferents espais, les activitats i la filosofia d’aquest servei municipal, destinat a cobrir part de les necessitats dels joves del municipi.

El divendres 19 de gener, a partir de les 18.00 hores, el Punt Jove obre les portes per a que visualitzeu, consulteu, tasteu i observeu tot allò que hi podreu trobar: assessorament juvenil, aula d’estudi, espais de jocs i reunions, cuina per a tallers i cursos, zona de lectura i moltes, moltíssimes activitats… Decoració, torneigs de PS4, tallers de cuina, de rap, de fundes de mòbil, tardes de jocs tant divertits com l’Scape room!

Les portes obertes comencen aquest divendres 19 de gener a les 18.00 on podreu escollir qui s’emporta el primer, el segon i el tercer premi del concurs d’Instagram.

A partir del 19 de gener podreu gaudir del Punt Jove totes les tardes de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00! Veniu i descobriu-ho!

Comparteix