Presentació de la nova temporada del bàsquet

2213

Dissabte passat va tenir lloc la presentació de les diferents categories de la Secció Esportiva del Casal Català que presideix Núria Arboles. Una festa del bàsquet amb 4 partits i un pica-pica final que va comptar amb el suport de les famílies i seguidors i amb la presència de l’escola Monalco com equip rival. Tot un matí en el qual es va poder veure bones jugades i una actitud positiva per competir i gaudir d’aquest esport. Pel que fa a la presentació dels equips el Benjamí, dirigit per l’Eloi González està format per: Max Garcia, Fatima Ouardi, Gabriel Grau, Carla Garcia, Salma Ouardi, Laia Valle, Laia Calpe, Ismael El Amrani, Lucio Fernández, Dina Friahk i Raúl Rodriguez.

L’equip Aleví, que compta amb l’entrenadora Laia Garcia, compta amb Gabriel Grau, Aran Valls, Vinyet Valls, Jacob Tomás, Pol Arboles, Júlia Poch, Mireia Castells i Marouan El Amrani.

L’equip Cadet que entrenen Carlos Iglesias i Laia Garcia conjuntament, l’integren Llum Alonso, Alexandra Jean, Ilènia Llamas, Nico Vázquez, Iker Carbonaro, Berta Sorribas, Xènia Paraire, Andrea Marchena, Aina Calpe, Elba López i Laura López.

Finalment, es va donar a conèixer l’equip femení Sènior dirigit per Carlos Iglesias i amb les jugadores Mar Garcia, Silvia Compañó, Esther Torres, Lara Estany, Núria Mata, Laia Garcia, Juliana González i Cristina Ramírez.

L’objectiu del club, ara, és treballar fort de cara a la temporada i gaudir al màxim d’aquest fantàstic esport.

Més imatges de la jornada prement aquí.

Comparteix