Presentació del llibre de Crusafont als Hostalets

1021

El passat divendres 8 de novembre va tenir lloc la presentació de la biografia de Miquel Crusafont, considerat pare i fundador de la paleontologia a casa nostra. L’obra, escrita pel seu fill, va comptar amb la presència també del director de l’Institut Català de Paleontologia, l’alcalde i la regidora del CRIP de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

La presentació del llibre «Miquel Crusafont i l’origen de l’home» va comptar amb una interessant xerrada del director de l’ICP, David Alba, que va transmetre la importància de la paleontologia i la gran aportació del protagonista de la biografia. D’altra banda, l’historiador Miquel Crusafont i Sabater, fill i autor del llibre, va explicar anècdotes personals en l’explicació del procés de creació i contingut del llibre. La regidora de Cultura i del CRIP, Àngels Lorés, va voler remarcar el sentit de poder comptar amb un llibre com aquest i el gran testimoni que representa. Finalment, l’alcalde Gerard Parcerisas, encarregat de moderar l’acte, va agrair la presència de l’autor i va refermar el compromís amb el projecte paleontològic liderat pel CRIP dels Hostalets de Pierola.

El públic assistent va poder comprar un exemplar i compartir unes paraules amb l’autor. El llibre «Miquel Crusafont i l’origen de l’home» està disponible a les oficines de l’Ajuntament i del Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica dels Hostalets de Pierola.

Més imatges prement aquí.

Comparteix