Presentació del llibre ‘Terra de ceps’ amb referències a Francesc Valls-Junyent

1066
El passat divendres 27 de setembre es va presentar el llibre ‘Terra de ceps’ del vilafranquí Josep Colomé, premi recerca Dr. Joan Mercader 2016. L’acte, que es va fer a Igualada, va comptar amb la intervenció de la regidora de Cultura de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Àngels Lorés, nombroses referències a l’historiador hostaletenc Francesc Valls-Junyent i la presència de la seva vídua i filla.
L’acte, presidit per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, pels regidors del consistori igualadí i per un nombrós públic vingut sobretot del món acadèmic i universitari, va ser presentat pel president del CECI, Xavier Barberà Bota. A continuació el professor titular d’història econòmica de la UB i mantenidor del premi, Miquel Gutiérrez Poch, va presentar el llibre ‘Terra de Ceps’. Seguidament va parlar l’autor, Josep Colomé, qui va tenir unes paraules molt especials de record per l’hostaletenc Francesc Valls-Junyent en presència de la vídua i filla gran, que també assistien a l’acte.
En aquest sentit, la regidora de Cultura de  l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Àngels Lorés, a banda de destacar la importància de presentar ‘llibres de proximitat’ avalats per premis reconeguts i la voluntat de teixir relacions culturals entre els dos ajuntaments, va aprofitar l’ocasió per anunciar el pròxim acte d’homenatge a Francesc Valls-Junyent que es farà a l’Auditori de Cal Figueres el pròxim 30 de novembre amb un cicle de conferències que continuarà a principis de febrer i finals de març.
Comparteix