La prevenció d’incendis als Hostalets de Pierola

1485

L’auditori de Cal Figueres va acollir, el passat divendres 1 de juliol al vespre, la segona xerrada d’informació sobre prevenció d’incendis i com actuar en aquest cas. El bomber hostaletenc Claudi Gallardo acompanyat de l’enginyera Cristina Montserrat i del regidor de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Jordi Ramas, va oferir una xerrada tècnica de com cal actuar, sobretot, en zones més enllà del nucli del municipi on els riscos són més evidents.

Mantenir els jardins nets, deixar pas als vehicles dels cossos de seguretat i seguir les instruccions en cas d’emergència faciliten molt les coses. La xerrada anava acompanyada d’un vídeo que contenia diferents actuacions per posar exemples.

prevenció incendi 1 (2)Finalment, el regidor Jordi Ramas, va voler posar èmfasi en la necessitat de preparar les urbanitzacions més enllà del que marca la llei i de la importància que tots prenguem consciència a l’hora d’evitar actuacions de risc com fer barbacoes sense les mesures de seguretat adequades o en època, com ara, de prohibició de crema.

Comparteix