Actes de l’Onze de Setembre

739

L’acte institucional el divendres a les 13.00 i l’actuació d’en Peyu dissabte a les 22.00 són les dues úniques propostes que, enguany, a causa de la pandèmia, formen part del programa de festes de l’Onze de Setembre als Hostalets de Pierola. Mesures higièniques i la compra d’entrades anticipada a un preu simbòlic marquen aquests dos actes a les acaballes d’un estiu totalment atípic.

Divendres 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, es convoca a tothom a assistir a l’acte institucional programat a la plaça dels Països Catalans a les 13.00. Està prevista la hissada de la senyera, parlaments i interpretació musical. Caldrà mantenir el distanciament social per unitats de convivència i l’ús de mascareta.

Per altra banda, dissabte recuperem «L’home orquestra», una actuació d’en Peyu, popular còmic de TV3, qui fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena. Una bona oportunitat per gaudir de la ironia i l’humor al que ens té acostumats en una reprogramació d’un dels actes principals de la Festa Major 2020 que, finalment, es va haver d’anul·lar.

Les entrades estan exhaurides. Accés a la pista poliesportiva a partir de les 21.30. Espectacle #culturasegura. Aforament limitat amb cadires, control d’accés amb presa de temperatura i neteja de mans, separació entre unitats de convivència i ús de mascareta. El cost de l’entrada és simbòlic, d’1€, per a les gestió de la venda.

Comparteix