Programa d’activitats i serveis de l’Oficina Municipal de la Gent Gran

1240

L’Oficina Municipal d’Atenció a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola ha presentat als veïns la seva carta d’activitats i serveis del curs 2016-2017.

Des de la regidoria de Gent Gran i Benestar s’ha dissenyat un programa de serveis i tallers que cerquen la millora del dia a dia de la gent gran hostaletenca a partir d’un conjunt d’activitats especialment dissenyades per a aquest col·lectiu. Totes les propostes estan dirigides i coordinades per l’equip tècnic de l’Oficina d’Atenció a la Gent Gran i desenvolupades per professionals de reconeguda experiència.

De les activitats previstes en destaquen les següents:

Taller de Memòria:
Activitats per entrenar la memòria i totes les altres capacitats cognitives. Es treballa d’una manera amena i participativa en grups d’unes 10 persones.

Salut i moviment:
Activitat de gimnàstica per prevenir problemes de mobilitat o lesions pròpies de l’edat. Es treballa la mobilitat general del cos i la consciència corporal.

Fisiogim:
Activitats de gimnàstica rehabilitadora per tractar dificultats de mobilitat o altres problemes musculoesquelètics.

També cal remarcar altres serveis com podologia, fisioteràpia, perruqueria, els cafè-tertúlia, els monogràfics… i sobretot l’atenció i la cerca personalitzada de solucions davant de qualsevol situació o problemàtica en la que es pugui trobar una persona gran.

L’Oficina Municipal de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola obre de dilluns a dijous de 9h a 13h i de 17h a 19h. El telèfon de contacte és el 93 771 21 12 ext. 129 i també podeu contactar via correu electrònic a gentgran@elshostalets.atotarreu.com. Més informació a http://oficinagentgran.wordpress.com

Podeu descarregar la carta de serveis aquí.

Pots veure el fulletó de la carta de serveis:

Comparteix