Acaba la Setmana de la Joventut

2177

Diumenge al vespre va acabar una edició rodona, aquest cop sense pluja, amb novetats, activitats variades i una molt bona participació. Un any més, l’Arc Juvenil, amb la col·laboració de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, va treballar fort per tal que el programa previst fos un èxit.

Del 14 al 18 d’agost s’ha celebrat la Setmana de la Joventut amb el ‘Joc de la Pastanaga’ com a principal novetat que ha estat seguit per un centenar de veïns i que va acabar amb el lliurament de premis a les acaballes de l’edició. A banda, també han destacat altres propostes com la gimcana, l’hostabrut, el partit de casades contra solteres, correbars, concerts o la fideuà i el tancament amb monòleg de Dani Pérez i castell de focs.

A diferència dels dos anys anteriors, aquest any el temps ha acompanyat en tot moment i s’han pogut seguir tots els actes amb normalitat. L’entitat local Arc Juvenil ha fet una gran feina d’organització amb productes de marxandatge, renovació de propostes amb, per exemple, l’hostachill o sessió de tuppersex i ha donat resposta als dubtes que han anat sorgint amb el ‘Joc de la pastanaga’ que s’estrenava en aquesta edició.

Podeu veure un recull de les imatges que ha donat la Setmana de la Joventut 2019 prement en el següent enllaç. i consultar el detall del programa, acte a acte, a continuació.

Comparteix