Noves propostes per a la gent gran

652

Des de que es va decretar l’episodi de pandèmia per coronavirus, les activitats de la gent gran, com tantes altres, es van veure afectades. En aquest període, des de l’àrea de la Gent Gran s’estan fent accions per mirar d’acompanyar aquest sector amb repartiments a domicili de material i suport per mantenir l’activitat amb continguts audiovisuals.

Al llarg de les darreres setmanes la gent gran ha estat un dels principals focus d’atenció per l’Ajuntament, en primer lloc, per motius sanitaris. Per això, les primeres accions van ser la de fer un seguiment telefònic, repartir mascaretes a domicili amb informació o material lúdic i tauletes per als usuaris del centre de la Gent Gran.

Més recentment, en paral·lel a aquestes actuacions de seguiment, també s’ha volgut aprofitar els mitjans virtuals per potenciar l’activitat a casa amb el suport dels programes d’exercici físic i gimnàstica suau els dimarts i dijous a través del Canal Taronja o el que ha habilitat el Centre de Serveis i Oficina d’atenció per a la Gent Gran a Youtube amb receptes, propostes per fer manualment i altres activitats per gaudir-ne des de casa.

Recordem que en cas de necessitat o consulta podeu contactar amb el centre al 93 771 25 35 o a través de l’e-mail de la regidora ireneabad@elshostaletsdepierola.cat.

Comparteix