Propostes juvenils per al febrer

751

Amb el butlletí de febrer publicat per la regidoria de Joventut podeu consultar les principals activitats previstes per aquest mes. Com sempre, el Punt Jove recull la majoria de propostes amb una gran diversitat d’actes amb l’objectiu que, tots i totes, pugueu obtenir una resposta als vostres interessos.

Per altra banda, el passat dijous 30 de gener vam realitzar al Punt Jove un taller de maquillatge de fantasia aprofitant que s’apropen les festes de carnestoltes. La tallerista ens va mostrar diferents tècniques de maquillatge amb aigua colors. El resultat van sers maquillatges plens de color, lluminositat i creativitat. Les persones participants van conèixer les diferents formes de maquillar amb aquest producte: amb esponges, amb pinzells i amb els dits. També, el jovent més interessat en la temàtica va poder conèixer les possibilitats que té aquesta professió i els diferents itineraris acadèmics a seguir en cas de voler-la fer.

També el Punt Jove esdevé un espai que permet a les persones joves informar-se sobre interès juvenil i entre ells, la seva sexualitat. En aquest sentit, a través del projecte de la «Comissió» aquest col·lectiu va proposar fer un taller de salut sexual a l’equipament juvenil i, per aquest motiu, el passat dimecres 5 de febrer es va portar a terme a càrrec de la Carmanyola Picant.
La tallerista va informar sobre les diferents parts de la zona genital posant especial atenció a les erògenes. També va donar informació sobre la menstruació i els mètodes alternatius d’higiene íntima i, per últim, va donar resposta a les preguntes vinculades a l’autoplaer.

A continuació podeu consultar el butlletí d’aquest mes de febrer:

Comparteix