Un nou espai d’esbarjo i esport

627
Finalitzen les obres del circuit pumptrack situat entre la plaça de les Alzines i l’àrea de lleure del polígon industrial Camp de la Serra dels Hostalets de Pierola. Un projecte impulsat des de l’àrea d’Esports que actualitza l’antiga pista d’skate en un entorn més segur i amable. L’accés és obert a tothom seguint unes normes per evitar accidents.
.

D’acord amb el Pla de Salut Local, que recomana instal·lacions que fomentin tota mena d’activitat esportiva, aquest espai està enfocat a diversos usuaris i practicants de bicicletes, patinets, skates i similars, tal i com ho recollia la partida pressupostària d’inversions de l’exercici 2023. L’obra ha estat executada per l’empresa Pump Trach Parc SL amb un import d’adjudicació de 48.279,00€.

L’ús de les instal·lacions comporta un cert risc de prendre mal si no es practica amb responsabilitat. Per això s’han marcat unes normes que obliguen a portar casc i proteccions, en cas de ser menors anar acompanyats pels pares o tutors, no es permet l’entrada de vehicles amb motor, ni entrar al circuit a peu o transitar en sentit contrari.

Aquesta és una instal·lació dirigida, especialment, als joves i aficionats a l’skating que els permet practicar, velocitat, resistència i adaptar diversos trams del circuit per entrenar-se. L’entorn queda al costat d’un espai verd, entre el cementiri i la zona de pícnic del polígon industrial amb fàcil accés i molt a prop d’una altra instal·lació esportiva de referència com és el camp municipal d’esports.

Comparteix