El Punt Jove tanca la temporada

994

El Punt Jove dels Hostalets de Pierola tanca per vacances! Un any ple de reptes, tallers, activitats i moltes experiències. 

Acaba un curs amb una gran quantitat d’activitats fetes sobre informació d’interès juvenil com orientació acadèmica i laboral, sexualitat, drogues, robòtica, música, cinefòrum, mobilitat internacional, temàtiques de sensibilització com el assetjament entre iguals i la igualtat de gènere, entre d’altres. Paral·lelament, s’han dut a terme diverses activitats fora de l’espai amb caminada, scape room, holi festival, jocs d’aigua i una gimcana. Totes aquestes activitats tenien com a finalitat donar informació als joves, sensibilitzar, fer gaudir i fer-los coneixedors de la importància d’establir relacions positives amb els companys/es.

Divendres 20 de juliol va ser el darrer dia de la temporada del Punt Jove dels Hostalets de Pierola i ho van celebrar d’una manera ben diferent amb la companyia de l’equip de professionals, la regidora de joventut i l’alcalde.

Primer es va fer una dinàmica reflexiva, cada jove posava el seu nom en un sobre i agafaven papers on havien d’escriure missatges positius i vivències viscudes al Punt Jove.

Després van visualitzar un vídeo que van preparar l’equip tècnic on hi havia un recull de fotos de les activitats i sortides que s’han viscut durant la temporada 2018.

Finalment es va fer un sopar de germanor i carmanyola al parc de Cal Ponsa.

Per últim, cal agrair la participació constant dels joves, el seu interès i predisposició a fer possible les activitats programades. Al setembre, el Punt Jove tornarà a obrir les seves portes. Bones vacances!

Comparteix