Dades del Punt Jove de l’any 2019

943
Des de la regidoria de Joventut dels Hostalets de Pierola s’han fet públiques les xifres de participació i assistència al Punt Jove, una instal·lació de referència que dona servei a un volum important de la població. Amb un servei disponible i pensat per als joves, el PJ està 10 mesos l’any obert al públic i va comptar amb una oferta de dues activitats per setmana.

Augment de participació durant l’any 2019 amb joves que han decidit visitar l’equipament municipal amb més freqüència els mesos de març i octubre amb 311-378 visites mensuals respectivament. En el darrer any el Punt Jove ha obert 10 dels 12 mesos anuals i la participació més baixa s’ha donat en els mesos de desembre i juny.

Paral·lelament, s’han portat a terme un gran nombre d’activitats anuals continuant amb la programació de 2 activitats per setmana. Unes propostes que van de tallers i xerrades que neixen de les propostes juvenils vinculades a la Comissió Jove. Cada mes es realitza aquesta activitat de participació que permet al jovent fer propostes per gaudir d’oci i formació alternatiu.

Per últim, respecte a les orientacions i assessories vinculades al Punt Jove, al llarg de l’any passat es van fer un total de 35 atencions a persones joves per donar resposta a necessitats d’informació sobre l’àmbit acadèmic, laboral i de mobilitat internacional. Resulta necessari destacar el mes de gener amb un total de 14 orientacions sobre mobilitat internacional: viatges, estades a l’estranger i estudis d’idiomes. I també va ser molt productiu, en aquest sentit, el mes de setembre amb l’acompanyament en la tramitació de les beques d’estudis.
Comparteix