El Punt Jove torna amb força

927
Des de l’àrea de Joventut es fa una clara aposta per tal que el jovent del poble pugui gaudir de les activitats que s’han programat des de l’equipament juvenil. Entre les propostes d’aquest mes de juliol hi ha taller de cuina, instrucció de Krav Maga i activitat a la pista Cruyff.
.
Aquest mes de juliol torna l’activitat presencial al Punt Jove amb la programació dels famosos tallers de cuina de l’Eva Oliva @olivetiskitchen, gran cuinera i nutricionista que cada vegada que ens fa un taller sorprèn molt positivament amb les seves receptes i la tècnica a la cuina.
.
Els dimecres tindrem als Hostalets de Pierola a l’Arnau Fillat @krav_maga_arnau_fillat instructor Expert II de Krav Maga que ens ensenyarà les tècniques més efectives per poder-nos defensar en cas de trobar-nos en una situació de perill.
.
Per últim, tancarem el cicle d’activitats amb una proposta esportiva a la pista Cruyff el dia 20 de juliol dinamitzada per l’integrador social Samuel Román.
.
Les places són limitades i tota persona que vulgui participar-hi ha de fer la inscripció per WhatsApp al telèfon 639 38 10 81 abans del 2 de juliol. També serà imprescindible portar el document de declaració responsable de la família i fer ús de la mascareta.
.
En tot moment es garantirà la distància de seguretat entre les persones participants segons la normativa del departament de Salut vigent.
.
.
.
.
Comparteix