Un juliol intens al Punt Jove

348
L’àrea de Joventut acaba temporada després de canviar l’horari al matí durant el mes de juliol i aconsegueix una bona resposta en les seves propostes gràcies a la  col·laboració amb l’Esplai Les Pífies i el seu Casal d’estiu. A l’agost, el Punt Jove estarà tancat i l’activitat tornarà, amb piles carregades, el mes de setembre.
.
Els canvis de plans del Punt Jove per aquest juliol 2021 han estat tot un èxit. Com a novetat, el servei municipal ha col·laborat amb el Casal d’estiu organitzat per l’entitat Esplai Les Pífies obrint les activitats, també a aquest segment de joves.
.
La programació del juliol ha comptat amb una programació mensual molt atractiva incloent un taller de grafit de la mà de Doble A art on van participar un total de 17 joves, un matí de paintball al Maverik airsoft and Paintball amb 19 participants, la visita al CRIP amb 14 joves, tres tallers de cuina amb 12 participants en cada sessió i la culminació amb un Escape box de Cripthos amb 20 participants. La valoració de les activitats conjuntes ha estat molt positiva tant per part de l’Esplai les Pífies com pel Punt Jove.
.
Cal destacar que l’equipament juvenil, com a espai de lliure accés, ha tingut un total de 63 visites on joves del municipi han fet ús de l’espai per fer trobades, utilitzar els ordinadors, compartir estones amb jocs de taula i videojocs, entre d’altres.
.
Paral·lelament, gràcies a la proposta de l’entitat Arc Juvenil, des de l’àrea de Joventut es va programar un curs de manipulació d’aliments gratuït el passat 21 de juliol en el qual van participar 18 joves del municipi i rodalies.
Comparteix