El Punt Jove arrencarà més tard

715

Si la situació sanitària ho permet, la instal·lació juvenil iniciarà l’activitat el pròxim 17 de gener després de posposar-la una setmana per positius en Covid en el personal que dinamitza l’espai. Entre les propostes previstes per aquest mes destaquen un curs de cuina japonesa, taller de cianotípia de fotografia, un de cartes i un torneig de FIFA.

El Punt Jove començarà l’activitat dilluns 17 de gener amb servei totes les tardes de dilluns a divendres. Arrencarà, així, un any ple de noves activitats i projectes que des de l’àrea de Joventut vol tirar endavant. Una d’elles serà la descentralització de l’equipament amb l’objectiu d’apropar-se a les urbanitzacions, ampliar l’abast del servei i donar a conèixer tots els serveis també en aquesta part del municipi

Pel que fa a les propostes d’aquest gener, la comissió jove i el taller de ioga previstos per la segona s’ajornen per la setmana del 10 salten per confinament del personal dinamitzador. Tiren endavant les tres jornades dedicades a la cuina japonesa (17, 24 i 30), la reflexió al sofà (19), un taller de cianotípia (21), taller de cartes (25) i torneig de FIFA (28). Per poder gaudir de tots els tallers és necessari fer inscripció prèvia al WhatsApp 650 98 30 87.

Recordem que el Punt Jove és un espai obert a totes les persones joves dels Hostalets de Pierola, d’accés lliure i on tothom hi és benvingut tant per participar de les activitats programades com per aportar idees, necessitats i altres elements que ajudin a resoldre qüestions que preocupin o a donar resposta de les seves les inquietuds.

Més informació a hostalets.cat/joventut.

Comparteix