El ‘Quartet Altimira’, nova proposta de concert els Amics de la Música

1234

El proper diumenge, 21 d’octubre l’associació Amics de la Música ofereix el concert del ‘Quartet Atimira’ als Hostalets de Pierola.

El concert anirà a càrrec del ‘Quartet Altimira’, format per Maria Florea, violí, Luís Peña, violí, David Andújar, viola i Mariona Tuset, violoncel, que interpretaran peces de Mozart, Haydn, Von Dittersdorf i Vanhall.

Formació nascuda a l’estiu del 2012 de la iniciativa dels seus membres a partir de les ganes de treballar i gaudir del principal repertori que s’ha escrit per quartet de corda i l’interès d’oferir concerts arreu del territori. Han tocat arreu de la geografia catalana.

Els seus membres han tingut la ocasió de treballar en diverses formacions de cambra i de poder tocar junts anteriorment en nombroses ocasions, compartint molts aspectes comuns i unes trajectòries acadèmiques similars ja que tres dels seus membres han estudiat al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona i han continuat posteriorment la seva formació a la ciutat de Tel Aviv, a l’estat d’Israel.

Al setembre del 2017 són becats per la fundació Walter Stauffer per estudiar amb els mestres del “Quartetto di Cremona” a la Academia Walter Stauffer de Cremona.

També des del Setembre del 2017 són convidats a formar part del projecte “Le Dimore del Quartetto”.

Han rebut classes dels Quartets: Casals, Quiroga, Endelion, Jerusalem i Emerson.

El mes de Maig del 2016 són finalistes del prestigiós concurs internacional “Paper de Música” de Capellades.

Al mateix Maig del 2016 són premiats al concurs “Pòdiums” de Sant Joan de Vilatorrada.

L’estiu del 2013 són guardonats amb el primer premi del concurs internacional “Tocando el cielo” a Panticosa, dins el marc del festival que es duu a terme a principis del mes d’Agost.

Lloc: Auditori de Cal Figueres

Hora: 18.00

Preu: 8€

 

Comparteix