Un RaïmFest contra tot pronòstic

462

La 7a edició de la festa organitzada per l’entitat ‘Teca i Festa’ canviava de nom i tirava endavant malgrat una tarda prèvia de tempestes i una previsió inestable. Finalment, el bon ambient i una treva meteorològica converteixen el RaïmFest en un èxit més de les propostes d’aquest estiu.

Pluja intensa des de primera hora de la tarda del passat 26 d’agost. Després d’un estiu molt sec, l’organització ha de decidir si cancel·la o tira endavant amb la 7a edició del Cava teca que enguany passa a dir-se RaïmFest. Els mapes i les previsions, inicialment, sembla que apunten que hi haurà un parèntesi en els ruixats i l’organització decideix tirar endavant.

I l’aposta surt bé. Sobre les 21.00 deixa de ploure i els veïns responen per gaudir del maridatge que ens proposa la festa amb una desena d’expositors de vins i caves i la varietat gastronòmica amb tapes, pinxos, hamburgueses i postres de la mà de ‘Teca i Festa’. Si bé és cert que no va ser tan concorreguda com altres anys, l’edició d’enguany es pot considerar tot un èxit, no només per la resposta de públic, sinó també pel bon ambient i la capacitat de respondre amb encert a les adversitats.

Podeu veure més imatges del RaïmFest prement aquí.

Comparteix