Els Hostalets s’adhereix al projecte Reempresa

348

L’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola s’adhereix al projecte Reempresa que gestiona l’Ajuntament d’Igualada. Es tracta d’una iniciativa totalment subvencionada que pretén ser el mercat principal de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya.

.El projecte Reempresa ofereix un servei que es divideix en dues actuacions principals:
  • Mercat de compra venda d’empreses i comerços
  • Assessoria i consultoria per fer tot el procés de cessió
Per tant, és un projecte que cerca i dona suport tant a empreses i/o comerços que tenen previst tancar (per jubilació, per canvi de domicili, per altres motius familiars, etc.) i que valoren un traspàs; com per possibles reemprenedors (que estan a l’atur, que tenen previst obrir un negoci, que volen capitalitzar l’atur, fer un canvi de domicili, etc. ). Com el negoci encara es troba en funcionament, és molt més senzill fer-ne la continuació.
.

Des del Servei d’Ocupació s’encarreguen d’acollir aquests possibles casos: tant d’empreses com de persones emprendores, explicar-los l’existència del servei i derivar-los als referents de l’Ajuntament d’Igualada on se’ls farà l’acompanyament integral.

Aquest servei és possible gràcies a l’adhesió de l’ajuntament dels Hostalets de Pierola al projecte. Persones interessades només cal que demanin hora amb el Servei d’Ocupació.
Comparteix