‘Parlem de refugi’ a l’auditori Cal Figueres

270

Programada per aquest dissabte una jornada impulsada des d’Acció social dedicada a ampliar la mirada a la situació que viuen les persones refugiades. Xerrades, música i un tastet de menjar africà formen part dels ingredients d’aquesta proposta que tindrà lloc a l’auditori Cal Figueres amb entrada lliure.

La proposta ‘Parlem de refugi’ d’aquest 16 de setembre té lloc d’11.00 a 15.00 a l’auditori vol obrir la reflexió i el debat sobre les realitats a Ucraïna i a Grècia a través de les experiències del Francesc Castillo i de l’Eulàlia Millaret, veïns del poble. Gaudirem d’una Tribalian Session a càrrec de Roger Martínez, productor de la cançó Regulariza! en suport a la ILP del moviment estatal Regularización Ya!

També hi haurà un tastet de menjar africà gratuït per als assistents a la jornada servit i elaborat per Abarka Coop, cooperativa sense ànim de lucre d’iniciativa social, que neix de la necessitat d’auto organitzar-se com a persones migrants i racialitzades.
.

Descripció de l’activitat: Ucraïna, Grècia, Senegal, Gàmbia… Gaudirem d’una jornada de sensibilització durant la qual ampliarem la mirada més enllà de la reacció solidària viscuda al poble les últimes setmanes davant l’arribada de persones refugiades. Xerrades, música i tastet de menjar africà per conscienciar i promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen a milers de persones a fugir de casa seva.

Necessitats per participar: Ganes de compartir, debatre i celebrar.

Entrada lliure.

Comparteix