Registrades les dades pel Pla Local de Joventut

822

Durant el mes de novembre s’han fet diferents sessions participatives amb el jovent dels Hostalets de Pierola. Un treball que servirà per dibuixar quines són les principals reclamacions i necessitats per marcar l’estratègia del nou Pla Local de Joventut al nostre municipi.

Al llarg de les darreres setmanes, des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, s’han intensificat els esforços per recollir dades sobre les necessitat dels joves del municipi amb trobades, sessions participatives i enquestes. Unes accions que han inclòs també entrevistes a l’equip de govern i a l’oposició per conèixer quines mancances observen en la joventut així com amb les tècniques municipals del departament de benestar social, joventut, promoció econòmica, cultura, tradicions, festes i esports.

Fruit d’aquest treball de camp han sorgit grans propostes en matèria de joventut vinculades a l’oci, a l’ocupació, a l’educació o a la salut, entre d’altres.

Totes les dades recollides en diferents grups d’edats durant les sessions participatives es plasmaran, pròximament, en el document final del Pla Local de Joventut 2020-2023.

Comparteix