Els actes dels Reis amb reserva

1804

La Comissió de Festes de Nadal i la regidoria de Festes de l’Ajuntament anuncien com es durà a terme la recollida d’encàrrecs i, sobretot, com s’organitza la cavalcada del dia 5 de gener. S’ha habilitat un espai fix i cal fer reserva a través de l’App per complir amb les mesures sanitàries vigents i evitar aglomeracions.

Un dels actes més esperats per les famílies és, sense cap mena de dubte, l’arribada dels Reis d’Orient. En aquesta edició s’ha esperat fins pocs dies abans per acabar de decidir quin era el format definitiu per dur a terme la rebuda de SSMM així com el que fa referència a la recollida de paquets.

El diumenge 3 de gener (nou horari) va tenir lloc la recollida d’encàrrecs per a SSMM a l’Institut Escola Renaixença amb accés pel carrer Salvador Espriu.
Per altra banda, la Cavalcada de Reis s’adapta a la situació sanitària i es farà en un format estàtic al carrer del Progrés, entre la nau de la brigada municipal (antiga Coca-Cola) i el camp de futbol, el dimarts 5 de gener de 18.00 a 20.00 en trams horaris de 15 minuts. L’accés es podrà fer a peu pel carrer de la Ciència, cantonada amb el carrer de la Tècnica del polígon i s’hi entrarà en torns d’un quart d’hora i per grups de convivència.
.
És necessari haver fet reserva a través de l’App o d’Entràpolis indicant el número d’assistents per grup bombolla amb un màxim de 6 persones. El recorregut tindrà una durada d’entre 10 minuts i un quart d’hora com a màxim i recordem que tots els nens i nenes poden portar el fanalet que va cagar el tió de Nadal per a l’ocasió.
I finalment, es calcula que els Reis d’Orient i els seus ajudants començaran a repartir els regals a totes les cases dels Hostalets de Pierola a partir de les 21.00 hores.
.
Si necessiteu algun aclariment sobre les reserves o com accedir a l’esdeveniment podeu enviar un missatge de Whatsapp al 638 10 86 13 i des de l’organització es posaran en contacte amb vosaltres.

.

Comparteix