Resultat del bàsquet hostaletenc de la darrera jornada

961

Dissabte passat, el Benjamí SECC Aislux rebia el CB Abrera. El partit va començar de manera magnífica pels locals que van acabar el primer quart amb un marcador a favor de 17-0. El joc dels petits hostaletencs va ser per emmarcar, però tot just iniciar el segon quart, tot el que havien fet perfecte minuts abans se’n va anar a norris i, a partir d’aquest moment, van jugar atabalats, sense encert i amb una defensa que feia aigües. Tot i això els petits van jugar deixant-s’hi la pell, corrent i contents. Van acabar el partit amb 10 a 14 punts (cistelles 44-48).

Pel que fa a l’Aleví, la SECC Sala va visitar la pista de l’UE Subirats. Un partit desconcertant per aplicar-nos una norma desconeguda després d’estar jugant tota la temporada. Va ser un partit difícil de gestionar. Van empatar a 8 punts (cistelles 23-25).

Per acabar la jornada, el Cadet SECC Els Cafeters va rebre a l’Escola Anoia en un partit molt igualat i on es van veure jugades força interessants. El resultat va ser a favor de les hostaletenques per 17 a 16.

Aquesta setmana comença l’activitat dimarts, el Sènior SE Casal Català jugarà davant dels Maristes. Dissabte el Benjamí SECC Aislux visitarà al Mediterrani Bàsquet de Cornellà. L’Aleví SECC Sala rebrà a casa el Frangoal i el Cadet SECC Els Cafeters visitarà el Capellades B.