Resultats del bàsquet hostaletenc de la darrera jornada

1137

Aquesta setmana ha estat negativa per a tots els equips del bàsquet hostaletenc.

Va començar l’activitat dimarts quan les noies de l’equip Sènior rebia al CBE Xipirones. Va ser un  partit on en el primer quart les locals van estar prou encertades i van aguantar bé a les rivals, guanyant de 2. Però era evident que els dos equips tenen un nivell molt diferent i, tot i que cada equip va jugar el seu partit, el resultat es va decantar ràpidament per a les visitants.

Pel que fa als equips petits, el Benjamí SECC Aislux va rebre l’Escola Llor, un conjunt de més nivell que els hostaletencs i físicament molt més alts. Els locals van fer tot el que van poder, però els santboians van fer una gran pressió. Malgrat la gran diferència el locals van lluitar de valent i s’hi van deixar la pell.

L’Aleví SECC Sala va anar a Guardiola de Font Rubí per disputar el seu partit. Els hostaletencs no van tenir el seu millor dia, van estar lents, amb poc encert i van deixar escapar el partit. Tan sols en l’últim quart va semblar que despertaven però ja va ser massa tard.

Les Cadets SECC Els Cafeters tampoc van tenir el seu dia a Òdena. Van jugar bastant malament i van perdre. Aquesta setmana toca parlar una mica i treballar de valent per afrontar els partits que queden.

El calendari immediat és:

Dimarts, 19 d’abril les Sènior rebran a l’AK Team.

Dissabte, 23 d’abril jugaran a la pista dels Hostalets de Pierola l’Aleví SECC Sala davant els Maristes a les 10 i les Cadets SECC Els Cafeters a les 11.15 rebran a l’Hortonenc.

Comparteix