Resultats de la darrera jornada del bàsquet hostaletenc

968

Aquesta setmana la competició del bàsquet va començar dilluns, dia 7, quan l’equip Sènior va visitar la pista de l’Òdena. Les jugadores hostaletenques es van veure sorpreses en una pressió asfixiant en tota la pista que va minar el joc de l’SE Casal Català. Van aguantar prou bé fins l’últim quart on només perdien de 6 punts, però el partit es va fer molt llarg i en el darrer quart les locals van marxar en el marcador.

Dimarts, 8 de març, les Sènior havien jugat a casa davant del CB Cervera, un conjunt que juga a un altre nivell. Les cerverines van jugar i van deixar jugar ja que en cap moment els va perillar el resultat. Malgrat la clara derrota, les locals van tenir la sensació de fer un bon partit i l’ambient que es respirava en finalitzar el matx era de positiu.

Pel que fa als equips petits, els partits de l’Aleví i Cadet van ser cancel·lats perquè molts dels jugadors i entrenadors marxaven de colònies.

L’únic que va disputar el seu partit va ser el Benjamí SECC Aislux que va anar fins a Sant Boi per jugar davant del Pedagogium Cos, un equip amb un bon nivell. Malgrat el joc aclaparador desenvolupat pels locals, els petits hostaletencs van lluitar sempre sense perdre les ganes, la qual cosa diu molts d’aquests joves jugadors.

Els pròxims dies hi haurà aturada de la competició i fins després de Setmana Santa no hi haurà partits.
Tot i així els entrenaments no s’aturen!

Comparteix