Resultats de les 2h de resistència en BTT

1119

Disputada la sisena edició de les 2 hores de resistència en BTT dels Hostalets de Pierola amb la participació de 21 parelles i un molt bon ambient. La jornada va acabar amb el lliurament de premis (primer equip local, primer equip de la Buti, primer equip de bicicletes elèctriques, etc) i una arrossada popular que també va comptar amb la presència de l’Associació de Dones.

El diumenge 27 d’octubre va tenir lloc la prova esportiva, que en primera instància havia de ser nocturna, es va ajornar el setembre per la pluja i va canviar a diürna. Un canvi que va permetre sumar més persones i grups en una arrossada popular a la Placeta. Va ser el cas de l’Associació de Dones dels Hostalets de Pierola que tenia programada una excursió a Sant Nicolau de Freixe fins al migdia així com veïns i acompanyants.

En l’àmbit esportiu cal destacar la bona organització de la Comissió d’Esports i els membres de la Penya la Buti en un recorregut semiurbà que combinava parts del nucli i zona forestal. Un total de 21 equips formats per dues persones cadascun van participar de la prova. Tot seguit podeu consultar les classificacions i les imatges de la jornada.

 

Comparteix