Resultats del bàsquet del cap de setmana passat

1124

Dissabte passat obria la jornada basquetbolista les Cadets de la SECC Els Cafeters que van anar a la pista de l’escola Anoia. Les hostaletenques, com ja va sent costum, van començar el partit sense intensitat ni concentració, fet que va  marcar el matx des d’un principi i l’esforç de la segona part no es va reflectir en el resultat final amb els parcials de 8/2, 16/6, 0/8, 2/6 i un total de 26-22. Van jugar Llum, Alexandra, Ilènia, Nico, Iker, Berta, Andrea, Laura, Aina i Elba amb l’entrenador Carlos.

 A la pista dels Hostalets de Pierola, el Benjamí SECC Aislux rebia a un conjunt molt més experimentat, amb qualitat i que va guanyar: l’Escola Llor. Tot i així, cal fer constar l’esperit competitiu dels petits hostaletencs que no es van rendir mai. El resultat dels quarts van ser 6/6, 2/11, 6/2, 0/26, 10/16, 11/6. Tanmateix, amb la puntuació del Consell Esportiu, el resultat final va ser d’11 a 13. Van jugar Max, Fàtima, Gabriel, Carla, Salma, Laia, Eva, Laia, Ismael, Lucio amb l’entrenador Eloi.

Després va entrar en acció l’Aleví SECC Sala que rebia al Subirats, un equip femení, competitiu i dur. Malgrat això, el resultat en cistelles va ser per als locals (27-19) tot i que el resultat oficial va ser d’empat a 8, per allò de les parts guanyades i perdudes. Van jugar Aran, Vinyet, Jacob, Pol, Júlia, Mireia, Marouen sota les ordres de la Laia.

L’activitat d’aquesta setmana comença amb l’equip Sènior SE Casal Català que el dimecres a les 21.30 visita la pista de les Maristes d’Igualada. Dissabte es recuperaran els partits ajornats i el Benjamí SECC Aislux descansarà. L’Aleví SECC Sala visita a les 10h la pista de l’escola Monalco i el Cadet SECC Els Cafeters jugarà a les 9.00 a les Comes davant el Pere Vives.

Comparteix