Resultats del bàsquet hostaletenc

1282

Dijous passat al vespre, el Sènior femení de la SE Casal Català va visitar la pista del CBE Xipirones d’Esparreguera. Les hostaletenques patien una baixa important, tanmateix van sortir a la pista a donar-ho tot. Van ser intenses en defensa i, en atac, van estar més concentrades que en els partits anteriors. Malgrat aquesta millora, en línies generals, el partit va ser de clar domini de les locals. Aquest dimarts, 15 de desembre, jugaran a les 21.30h a la pista de les AK Team d’Igualada.

Pel que fa als altres equips, només va jugar el Benjamí, perquè els alevins i les cadets tenien moltes baixes i es van ajornar els partits.

El SECC Aislux va jugar a la pista del Mediterrani femení de Cornellà. Els petits, que des del primer partit han estat uns lluitadors nats, van seguir la bona tònica habitual i van donar una bona imatge. Malgrat això van acabar perdent el partit. Van perdre tres parts, van guanyar-ne dues i una altra la van empatar. Resultat 13-11 pels locals.

Dissabte els petits SECC Aislux seran a la pista del Pedagogium Cos B de Sant Boi de Llobregat a les 10.45h, l’Aleví SECC Sala jugarà a la pista del Marquès de la Pobla a Capellades a les 13h i el Cadet SECC Els Cafeters jugarà a casa, a les 11h, davant l’UE Capellades B. Tots tres partits  són  ajornats.

Comparteix