Grans resultats esportius hostaletencs

447

Les darreres setmanes ens han deixat bones notícies en l’àmbit esportiu als Hostalets de Pierola amb el sotscampionat de Catalunya de l’Isaac Hernández, la marca de l’Álvaro Arruga en natació per participar al campionat d’Espanya i el títol de campions de lliga dels jugadors de l’Infantil B del Club de Futbol Hostalets.

El passat 25 de març, l’hostaletenc Isaac Hernández Fernández va proclamar-se subcampió de Catalunya en l’especialitat d’atletisme de salt d’alçada amb una marca de 1,63 metres quedant a només dos centímetres per sota del campió. També, el 15 d’abril, juntament amb els seus companys de relleus va aconseguir una meritòria 3a posició al campionat de Catalunya.

Per altra banda, el dissabte 22 d’abril, en el marc de la competició celebrada a la piscina de les Comes d’Igualada, el nedador hostaletenc Álvaro Arruga Moreno del CN Igualada va aconseguir rebaixar la seva marca en la prova de 400 lliures la qual cosa el portarà a participar al campionat d’Espanya Júnior que tindrà lloc aquest estiu. L’Álvaro, després d’estar molt aprop d’aconseguir-ho en edicions anteriors, ha registrat la marca mínima estatal exigida per primera vegada.

Finalment, cal destacar també la consecució del títol de lliga dels jugadors del CF Hostalets i els seu equip formatiu de futbol 11 en la categoria Infantil B que van aconseguir, també el 22 d’abril, coincidint amb el seu desplaçament al camp de la Pobla de Claramunt.

Comparteix