Can Fosalba i Festa de la Sardana

953

Can Fosalba celebra la seva Festa Major d’estiu amb molt bon ambient i activitats per a totes les edats amb monòleg, música, jocs i escuma, sopar popular, inflables, dinar o batucada amb servei de bar durant el primer cap de setmana de juliol. Per altra banda, diumenge la pluja no impedeix una bona celebració de la 18ena Festa de la Sardana.

Començava el juliol amb la celebració de la primera festa major de l’estiu que, en aquest cas, era a Can Fosalba. Participació, especialment dels més petits que van gaudir dels inflables, l’escuma i el tobogan ben refrescant. Però també els adults van poder gaudir de trobar-se i compartir música, sopar i dinar en una edició marcada per la calor i el bon ambient.

Per altra banda, diumenge 7 de juliol va tenir lloc la 18ena Festa de la Sardana que va rebre un xàfec d’estiu i que va fer que, bona part de la celebració, tingués lloc a l’interior de l’Auditori. En aquesta ocasió es va comptar amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i l’exhibició del Grup Sardanista Maig de Barcelona que va poder fer-se a l’exterior.

Comparteix