Reunió entre ajuntaments dels Hostalets i el Bruc

733
Aquest dimecres va tenir lloc una reunió entre alcaldes i regidors d’Urbanisme de les dues poblacions per tractar diversos aspectes que afecten els dos municipis limítrofs. El nou traçat de l’autovia A2, enllaços al polígon Mas d’en Pi, l’estat de les urbanitzacions i coordinar l’esforç conjunt per aconseguir finançament provinent dels fons europeus.
.
L’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño i el regidor d’urbanisme, Enric Canela, van visitar els Hostalets de Pierola amb la trobada dels seus homònims, Gerard Parcerisas i Jordi Parcerisas respectivament amb l’assistència, també per la banda hostaletenca, de l’arquitecta municipal.
.

Els representants dels dos municipis, que són limítrofs, van tractar temes d’interès urbanístic per a les dues poblacions com el nou traçat de l’autovia A2 previst per Fomento, competència de l’Estat, els enllaços i situació actual del polígon industrial Mas d’en Pi,la situació i anàlisi de l’estat de les urbanitzacions i la possibilitat de fer força conjunta per aconseguir finançament provinent dels fons europeus.

Comparteix