Reunió amb entitats i comerços

1017

Divendres va tenir lloc lloc una reunió amb representats d’entitats, associacions, d’empreses i comerços del municipi a l’Auditori Cal Figueres per donar a conèixer aspectes d’interès general de cara aquest any 2020 com la inciativa del Camí ramader de Marina.

Entre els aspectes que es van tractar hi havia la iniciativa del «Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès». Un projecte que treballa en la recuperació del mil·lenari camí ramader que transcorre entre la Cerdanya i la zona del Penedès i que travessa Els Hostalets de Pierola. L’objectiu és donar nous usos a aquest camí per poder fer excursions a peu o en BTT i recuperar tot el patrimoni cultural, ambiental, històric, etc. associat a la transhumància i que defineix també una part de la nostra identitat local.

Actualment s’està organitzant el llançament públic d’una part de la ruta, en concret el tram entre Els Hostalets de Pierola i Vilanova i la Geltrú, el qual afecta directament el nostre municipi.

Per altra banda, les entitats i associacions van rebre informació entre la qual s’ha inclòs com demanar les subvencions i la voluntat de col·laborar des de l’administració amb l’important teixit associatiu del municipi. Una informació que estarà disponible en breu a través d’aquesta pàgina web.

Comparteix