Reunió amb l’ACA

263

Dimarts passat, 11 de juliol, una representació de l’equip de Govern de l’Ajuntament va tenir una reunió amb l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) per tractar tres qüestions importants per al municipi dels Hostalets de Pierola. Les aigües residuals de Serra Alta, l’estat de sequera i el baix rendiment de la xarxa municipal d’aigua.

L’alcalde, Gerard Parcerisas, els regidors Daniel Vendrell i Albert Baron i la tècnica municipal de l’Ajuntament dels Hostalets van reunir-se amb els responsables de l’Agència Catalana de l’Aigua per tractar tres de vital importància per al nostre municipi.

El primer va ser valorar quina pot ser la millor opció per a Serra Alta en relació a les aigües residuals. Comentant aspectes tècnics, dubtes, possibles solucions i pressupostos per dur a terme la millor actuació. Tan bon punt es decideixi l’opció idònia s’informarà prèviament als veïns de la urbanització.

També es va parlar de la xarxa municipal d’aigua considerada deficient amb un rendiment del 50%. Actualment només es poden facturar 5 litres de cada 10 que se’n compren. La pèrdua majoritària d’aquest elevat percentatge és a causa del transport.

I per últim, també es va tractar el preocupant estat de sequera actual, fruit de la falta de pluges i l’escassetat de reserves al sistema d’embassaments.

Comparteix