Revetlla de Sant Joan amb flama als Hostalets de Pierola

1294

Tal i com estava previst, aquest 23 de juny els Hostalets de Pierola va celebrar la revetlla de Sant Joan donant la benvinguda a la Flama del Canigó que van fer arribar al nostre municipi els Falcons de Piera.

Des de la comissió d’Esports i amb la presència de la regidora de Cultura, Marta Casas i del de Medi Ambient, Jordi Ramas, la flama va baixar des del capdamunt del carrer Església fins a la plaça Dr. Eladi Conde on molts veïns van seguir l’actuació dels alumnes del Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany van interpretar Muntanyes del Canigó o Els Segadors.

La regidora Marta Casas va ser l’encarregada també de llegir el manifest publicat per a l’ocasió per Òmnium Cultural i, tot seguit, es va fer una gran rotllana per ballar una sardana. Finalment es va repartir coca, cava i refrescos per als assistents i, qui va voler, va poder endur-se una espelma amb el foc original de la Flama del Canigó. La mateixa que al vespre va encendre la foguera a la plaça de les Oliveres organitzada pels germans Masià.

Amb les revetlles particulars, als barris, al Casal d’avis i al Casal Català, llançament de petards pels carrers del poble fins entrada la matinada i l’espectacle infantil divendres a la tarda, es dóna per iniciades les vacances d’estiu amb la piscina municipal funcionant al 100% i els preparatius de la Festa Major que ens espera aquest mes de juliol.

Més imatges prement aquí...

Comparteix