Cinema: La Revolta dels Contes

443

Nova sessió de cinema, dissabte 26 de març a les 18.15 a l’auditori Cal Figueres, amb una pel·lícula d’animació nominada als Oscar i premiada en diferents certàmens. «La Revolta dels Contes», distribuïda per CineXic, és una magistral revisió moderna i políticament incorrecte d’alguns clàssics de la literatura infantil.

Últim dissabte de març i, des de l’àrea de Cultura, es projecta una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.

Es poden adquirir entrades a través de l’App municipal o a Entràpolis per només 1,5€ o a taquilla, el mateix dia de la projecció, per 2€. L’assistència a les projeccions inclou una targeta de la campanya CineXic Passaport que sorteja lots culturals infantils entre els participants que acumulin més de tres segells.

Comparteix