Actuació a la riera de Pierola

127
Aquest mes de gener s’ha dut a terme una actuació de neteja i desbrossada a la riera de Pierola entre el carrer del Bruc de Can Fosalba i la masia de Can Parent, que permetrà el pas des d’aquesta urbanització fins a Can Fontimarc després que, durant els darrers anys i degut a múltiples factors, el tram en qüestió havia quedat impracticable. 
.
A petició de diversos veïns i de l’Entitat de Can Fosalba i atenent a criteris de seguretat i prevenció d’incendis -sobretot perquè els vehicles d’emergència tinguin una alternativa més- des de la regidora d’Urbanitzacions i de Medi Ambient de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola s’ha treballat conjuntament per recuperar aquest pas.

.

Riera de Pierola al seu pas per Can Fosalba.
L’acció ha tingut un cost de 4.365€ en un tram de 2,5 quilòmetres. La voluntat de l’equip de govern és incloure aquesta via en el Pla de Prevenció d’Incendis (PPI) elaborat per la Diputació de Barcelona.
.
Això permetrà fer-hi el manteniment i la conservació de forma periòdica i l’Ajuntament n’haurà d’assumir un cost mínim, ja que el PPI està subvencionat en un 95%.
Comparteix