Riure per ser lliure!

420

En el marc dels actes del 8M, des de l’àrea de Joventut s’ofereix un taller de risoteràpia per a comprovar els seus beneficis. La proposta està programada per aquest dissabte 18 de març a les 19.00 a l’auditori Cal Figueres i l’entrada és lliure per a totes les persones interessades a viure l’experiència.

Seguint amb els actes del 8M des de Joventut s’ofereix a tothom un espai feminista, per gaudir i compartir entre riures. Es tracta d’un taller que té com a objectiu conèixer les possibilitats de les rialles i els beneficis que tenen sobre el propi cos.

Una trobada per deixar de banda les preocupacions i els prejudicis per centrar-se en un mateix i despertar la capacitat de relaxar-se, sentir i silenciar els nostres neguits. La sessió ajudarà a desconnectar de l’estrès del dia a dia, encara que només sigui per uns instants.

El taller està programat dins el programa especial del 8M per aquest dissabte 18 de març a les 19h, a l’auditori Cal Figueres, una sessió de Risoteràpia a càrrec de Montse Galobardes, a través de l’entitat Dona Cançó.

 

Comparteix