Un «camí» solidari

615

Per setè any consecutiu, l’hostaletenc Francesc Esteve i el seu projecte #riuadadenassos combinen quilòmetres a les cames i solidaritat en un recorregut del camí de Santiago. El trajecte arrenca aquest 29 d’agost i té l’objectiu de recaptar fons per a Pallapupas, una organització que combat amb humor els efectes de les malalties, en especial en hospitals infantils.

És el 7è any que Esteve es proposa un repte que consisteix en explicar el projecte a través de diversos trams del Camí de Sant Jaume i repartir nassos vermells en el que denomina #riuadadenassos i que ajuda a recaptar diners per a la causa. Aquest any, l’hostaletenc fa un trajecte de 470 quilòmetres des de Roncesvalles fins a León, del 29 d’agost al 15 de setembre.

Per ajudar a fer créixer aquesta iniciativa, a banda de les donacions dels peregrins, les col·laboracions també es poden fer en les guardioles habilitades, una d’elles a recepció de l’Ajuntament, o a través del portal de mecenatges. Al llarg de les diferents edicions de la #RiuadadeNassos qua actualment acumula 1.880 km, Francesc Esteve ha recaptat 4.200€ que ja han anat íntegrament a l’ONG Pallapupas.

Podeu seguir l’evolució d’aquest repte solidari a través de les xarxes socials del mateix  Francesc Esteve a Facebook, Twitter o Instagram.

Comparteix