Una història feta llibre

259
Aquest divendres 28 de juny a les 20.00 hores, l’hostaletenca Silvia Soler presenta el llibre «El chico de la sabana africana» en un acte obert a tothom que tindrà lloc a la masia de Can Robira, a Can Rovira de l’Estela. Una novel·la escrita en primera persona sobre una experiència real que ens situa a la sabana de Zimbàbue.
.
Presentació del llibre «El chico de la sabana africana» a la masia de Can Robira dels Hostalets de Pierola amb la seva autora, l’hostaletenca Silvia Soler que desgrana una història colpidora arrel de la seva vivència personal a l’Àfrica. Es tracta d’una novel·la editada per Ediciones Tambriz i escrita en primera persona sobre una experiència real, crua i vibrant situada a Zimbàbue, al sud del continent africà. Una història de veritable superació.
.
La presentació la farà la santandreuenca Lis Cabello, autora del llibre de poesia «Cuando canta el corazón», mentre que hi haurà una primera introducció a càrrec de l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, qui donarà algunes pistes sobre l’argument del llibre i farà esment sobre la trajectòria de l’escriptora establerta actualment als Hostalets de Pierola.
.
En l’acte es podrà adquirir el llibre on l’autora en signarà exemplars. El títol també està disponible a través de l’enllaç de l’editorial.
.
Presentació: «El chico de la sabana africana»
Divendres 28 de juny de 2024 – 20.00 h

Masia Can Robira (Avda. Mirador, 75C de Can Rovira de l’Estela)
Aparcament a l’interior de la masia


.

Comparteix