Sant Joan inaugura l’estiu als Hostalets de Pierola

971
Un any més, la celebració de la revetlla de Sant Joan va ser protagonista dels primers actes de l’estiu als Hostalets de Pierola
Enguany el programa va començar amb l’arribada de la Flama del Canigó des del carrer Església amb el recorregut habitual seguit dels voluntaris i els integrants dels Falcons de Piera encarregats de dur-la al nostre municipi. A la placeta va tenir lloc la recepció amb interpretació d’alumnes de l’escola de música de Cal Maristany i la lectura del manifest escrit pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, a càrrec de la regidora Marta Casas. Com en els darrers anys també va haver-hi coca i cava per als assistents.
Mica en mica es va acostar l’inici de la nit més curta de l’any que va ser celebrat amb un molt bon  sopar popular i de germanor a la fresca i la encesa de la foguera a càrrec dels germans Macià.
Paral·lelament a aquests actes cal destacar la revetlla al Casal d’avis amb sopar i ball i la gran celebració al barri de Serra Alta que, en aquesta ocasió, també va congregar veïns de Can Fosalba.
Els petards i les revetlles particulars van formar part de la banda sonora d’una nit curta però intensa que va acabar fins fer-se de dia al Casal Català amb música i els veïns amb més marxa fins a l’hora esmorzar.
Imatges de la Revetlla 2018
Comparteix